Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2019. 05. 15., sze - 08:00
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt napon a megye rendőrei öt személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

 A Tiszafüredi Rendőrkapitányság eljárást indított tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt egy poroszlói lakos ellen. A 47 éves férfi 2019. május 14-én 12 óra körül Tiszafüreden egy élelmiszerüzletben a kabátjába rejtett egy üveg alkoholos italt, kozmetikai szert és édességet, majd a pénztártól fizetés nélkül távozott. A biztonsági szolgálat munkatársa észlelte a lopást és a rendőrség kiérkezéséig visszatartotta a férfit. A rendőrök a jogsértőt előállították a rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vették.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

20 illegális migráns

Afgán férfiakból álló csoportot tartóztattak fel a rendőrök Bács-Kiskun megyében.

 

Illegális migráns Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Családi ház udvarába zuhant egy motoros siklóernyő

Lezuhant egy motoros siklóernyő Mezőberényben. A pilóta ereszkedés közben veszítette el uralmát a jármű felett, és egy családi ház udvarába csapódott. A férfit a mentők kórházba szállították.

 

Afgán illegális migránsok Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.