Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2019. 05. 15., sze - 08:00
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt napon a megye rendőrei öt személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

 A Tiszafüredi Rendőrkapitányság eljárást indított tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt egy poroszlói lakos ellen. A 47 éves férfi 2019. május 14-én 12 óra körül Tiszafüreden egy élelmiszerüzletben a kabátjába rejtett egy üveg alkoholos italt, kozmetikai szert és édességet, majd a pénztártól fizetés nélkül távozott. A biztonsági szolgálat munkatársa észlelte a lopást és a rendőrség kiérkezéséig visszatartotta a férfit. A rendőrök a jogsértőt előállították a rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vették.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Magánlaksértés és testi sértés

A nyomozók őrizetbe vették azt a három helybélit, akik a gyanú szerint berúgták az egyik kiskunhalasi ingatlan kapuját, majd az udvaron bántalmazták az ott lakó férfit.

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.