Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2019. 06. 15., szo - 07:23
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt napon a megye rendőrei kettő személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.
 
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.
 
A 32 éves szajoli lakos 2019. június 14-én az esti órákban Szajol irányába közlekedett személygépkocsival a 4-es számú főúton. A járművével az úttesten keresztbe fordult, áttért a menet iránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, majd lehaladt az árokba, ahol a gépkocsi a tetejére borulva állt meg. A baleset során a férfi könnyű sérülést szenvedett. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfit – orvosi ellátását követően - előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra.   
 
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság ismételten  felhívja a figyelmet, hogy a nyári időszakban is folyamatosan számítani kell rendőri ellenőrzésekre, az ittas járművezetők kiszűrése érdekében.  Az ittas járművezetéssel magukat, családtagjaikat és a vétlen közlekedőket is veszélybe sodorják!
 
„…hogy mindenki hazaérjen!”
 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pályaorientációs nap Dabason

A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 16-án a dabasi Gyóni Géza Általános Iskola és a Szent János Katolikus Általános Iskola tanulói részére tartottak pályaorientációs napot.

 

Közös életet ígért, milliókat kért

Megismerkedésükkor munkát kínált egy szarvasi nő egy kecskeméti férfinak, majd azt mondta neki, hogy össze akar költözni vele, csak fel kell újítani azt a házat, amiben lakni fognak. Így vette rá arra, hogy közel 3 millió forintot adjon neki.

 

Keressük Demeter Zoltánt

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 31 éves, sátoraljaújhelyi férfi eltűnése ügyében.

 

Ittasság a gyanú

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 28 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 41. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Nyomokból olvastak

Szeptember 26-án valószínűleg a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek bűnügyi technikai osztály kutyavezetői alosztályának dunakeszi objektuma volt a legkevésbé áhított hely a törvény elől bujkálni szándékozók számára.

 

Drogériából loptak, keressük őket

A székesfehérvári rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt keresik a fényképfelvételeken látható ismeretlen elkövetőket.