Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2019. 06. 15., szo - 07:23
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt napon a megye rendőrei kettő személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.
 
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.
 
A 32 éves szajoli lakos 2019. június 14-én az esti órákban Szajol irányába közlekedett személygépkocsival a 4-es számú főúton. A járművével az úttesten keresztbe fordult, áttért a menet iránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, majd lehaladt az árokba, ahol a gépkocsi a tetejére borulva állt meg. A baleset során a férfi könnyű sérülést szenvedett. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfit – orvosi ellátását követően - előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra.   
 
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság ismételten  felhívja a figyelmet, hogy a nyári időszakban is folyamatosan számítani kell rendőri ellenőrzésekre, az ittas járművezetők kiszűrése érdekében.  Az ittas járművezetéssel magukat, családtagjaikat és a vétlen közlekedőket is veszélybe sodorják!
 
„…hogy mindenki hazaérjen!”
 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tábor a bűn ellen

Első ránézésre vízparti nyári tábor. Alaposabb vizsgálat után kiderül, a rendőrség társadalomban betöltött szerepének átfogó, gyakorlati közvetítése tizenéveseknek.

 

Kutyák és lovak a nyílt napon

Gyerekzsivajtól és kutyaugatástól volt hangos május 28–29-én a nyílt nap Dunakeszin, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ telephelyén.

 

Forgalmas Paks

Paks az 50 ezer lakost számláló járás központja.

 

Szépkorúak az utakon

A Pest megyei zsaruk ezúttal a korosabb, aktív sofőrökkel vették végig elméleti és gyakorlati programon életkor és járművezetés összefüggéseit, ezzel is rámutatva a bizton­ságos közlekedés egyik kívánalmára: az önismeret fontosságára.