Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2019. 12. 16., h - 08:54
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt napon a megye rendőrei egy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában hat személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság eljárást indított orvhalászat vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. József mogyoródi lakos ellen. A 35 éves férfi 2019. december 15-én a kora délutáni órákban Poroszló külterületén, a Tisza-tó területén tiltott módon, úgynevezett gereblyéző módszerrel horgászott. A hivatásos halőrök már figyelték a területet, és tetten érték a férfit, akinél egy 31 centiméteres ezüstkárászt találtak. A rendőrök elfogták, a Kiskörei Rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták a jogsértőt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Magára hagyott egy sérültet, a rendőrök megtalálták

Személygépkocsi sodort el egy gyalogost Mezőkovácsháza közelében. Az autó vezetője nem állt meg, elhajtott. A rendőrök egy összetört tükörhátlap alapján azonosították a járművet és annak vezetőjét. Az ügy vizsgálata befejeződött.