Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2021. 06. 21., h - 08:21
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy budapesti lakos közlekedett kisgéphajóval Tiszaderzs külterületén, a Tisza folyó holtágában Abádszalók irányából Tiszafüred felé, 2021 június 20-án a kora délutáni órákban. A kisgéphajó előtt baloldalról áthajózott egy karcagi lakos által vezetett motorcsónak, aminek a budapesti lakos a hajójával nekiütközött. A baleset következtében a motorcsónak vezetője – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A rendőrök a két vízi járművet lefoglalták, és a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság a vasúti, légi vagy vízi közlekedés veszélyeztetése bűntett elkövetése miatt eljárást indított.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 25 éves román sofőr ellen, aki 12 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.