Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2021. 07. 04., v - 06:03
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset.

Az elmúlt napon a megye rendőrei egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján, valamint hét ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A Karcagi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség, egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett, valamint engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy kunmadarasi lakos ellen. Az 54 éves férfi Kunmadaras belterületén közlekedett személygépkocsival 2021. július 3-án 19 óra 38 perckor, amikor a járőrök ellenőrizték. A gépkocsivezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfit előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra további mintavétel céljából. A rendőrök megállapították, hogy a járműre egy másik autó rendszáma volt felszerelve, valamint a sofőr nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel. A jogsértőt meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Szintén ittas állapotban és vezetői engedély nélkül közlekedett az a tiszapüspöki férfi, akit a rendőrök 2021. július 3-án éjjel ellenőriztek Törökszentmiklós belterületén. Az alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményét követően a sofőrt előállították további mintavételre a  Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra. A 30 éves férfit meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették. A jogsértő ellen járművezetés ittas állapotban vétség, valamint engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás.   

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 32 éves magyar sofőr ellen, aki négy külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.