Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2021. 07. 21., sze - 07:31
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

A megye rendőrei az elmúlt napon négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek és egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Egy helyi lakos közlekedett kistehergépkocsival 2021. július 20-án 11 óra 45 perc körül Szolnok belterületén. Egy kapubejáróból balra nagy ívben szándékozott fordulni, de nem biztosított elsőbbséget a neki balról érkező segédmotorkerékpárosnak, aki nekiütközött. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján - a segédmotorkerékpár vezetője 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Kérjük a gépjárművek vezetőit, hogy körültekintően közlekedjenek és elsőbbségadási kötelezettségeiknek minden helyzetben tegyenek eleget!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Buszbaleset az M1-es autópályán

A bal pályatesten a belső és külső sávot a helyszíni szemle idejére lezárták, a leálló sávban rendőri irányítás mellett halad a forgalom.