Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2021. 07. 22., cs - 07:58
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

A megye rendőrei az elmúlt napon három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival 2021. július 21-én 12 óra 45 perc körül Kisújszállás belterületén. Haladása során egy kereszteződésben a kihelyezett jelzőtáblát figyelmen kívül hagyva nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról érkező személygépkocsinak, melynek következtében összeütköztek. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – az egyik sofőr 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Kérjük a gépjárművek vezetőit, hogy körültekintően közlekedjenek és elsőbbségadási kötelezettségeiknek minden helyzetben tegyenek eleget!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Több millió forint kárt okoztak, elfogták őket a rendőrök

Mezőgazdasági gépekről irányító rendszereket és a gépek vezetőfülkéiből érintőképernyős monitorokat lopott a gyanú szerint három külföldi férfi Békéscsabán. A nyomozás eddigi adatai szerint máshol is követhettek el hasonló bűncselekményt.

 

Buszbaleset az M1-es autópályán

A bal pályatesten a belső és külső sávot a helyszíni szemle idejére lezárták, a leálló sávban rendőri irányítás mellett halad a forgalom.