Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2021. 07. 24., szo - 06:23
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt napon a megye rendőrei két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint négy ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.  A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy kerékpáros nő sérült abban a közúti közlekedési balesetben, ami 2021. július 23-án 11 óra 47 perckor történt Karcag belterületén. A 75 éves asszony az egyik kereszteződésben nem biztosított elsőbbséget a neki balról, a védett úton közlekedő személygépkocsinak, és kerékpárjával az autó elé hajtott. A baleset következtében a biciklis – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

Kérjük, hogy az útkereszteződéseknél fokozott körültekintéssel és figyelemmel közlekedjenek! Csak akkor haladjanak be a kereszteződésbe ha az elsőbbséget megadták vagy megkapták!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Buszbaleset az M1-es autópályán

A bal pályatesten a belső és külső sávot a helyszíni szemle idejére lezárták, a leálló sávban rendőri irányítás mellett halad a forgalom.