Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2021. 07. 27., k - 09:10
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

A megye rendőrei az elmúlt napon két ittas járművezetővel szemben intézkedtek és egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival 2021. július 26-án 17 óra 45 perc körül Szolnok belterületén. Haladása során egy kereszteződésben balra kívánt kanyarodni, de nem biztosított elsőbbséget egy szemből érkező és egyenesen haladni kívánó gépjárműnek, mely során nekiütközött és az autót az út szélén található fának lökte. A baleset következtében személyi sérülés nem keletkezett.

Kérjük a járművek vezetőit, hogy a kereszteződéseket mindig fokozott körültekintéssel közelítsék meg és elsőbbségadási kötelezettségeiknek kivétel nélkül tegyenek eleget!

..., hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Meghalt a sofőr

Teljes szélességében lezárták a 4616-os út balesettel érintett szakaszát Abony térségében.

 

Kifosztás miatt felelhet

Az esztergomi rendőrök őrizetbe vették azt a 33 éves férfit, aki egy bisztróban eltulajdonította a sértett pénztárcáját.

 

Engedély nélkül vezettek

A rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek két férfit, akik úgy vettek részt a közúti forgalomban, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkeznek.

 

Csiribí-csiribá

A Pest megyei rendőrök újabb veszélyes karavánokat tüntettek el a forgalomból.