Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2021. 08. 01., v - 07:45
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.  Az elmúlt napon a megye rendőrei négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy isaszegi lakos közlekedett személygépkocsival Jászberényben, a Szent Imre herceg út felől a Rét utca irányába 2021. július 30-án, a koraesti órákban. A sofőr haladása során, egy útkereszteződésnél figyelmen kívül hagyta az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” közúti jelzőtábla jelzését, és összeütközött a védett úton közlekedő személygépkocsival. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – mindkét járművezető könnyű sérülést szenvedett.

Felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét az elsőbbségi szabályok betartására. Kérjük, hogy az útkereszteződéseknél fokozott körültekintéssel és figyelemmel vezessenek! Csak akkor haladjanak be a kereszteződésbe, ha az elsőbbséget megadták, vagy megkapták!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a rendőrök

Érvényes vezetői engedély, és a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a gépjárművel a 19 éves nógrádmegyeri férfi.

 

Szemmel ténylegesen meglátták

Hiába próbált elsunnyogni a szigetszentmiklósi rendőrök elől, elfogták azt az 57 éves férfit, aki az eltiltás hatálya alatt vezetett járművet.

 

Lopás, rablás, végül őrizet

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint legalább négy bűncselekménnyel gyanúsítható.

 

Elcsúsztak a nyakolajon

A VI. kerületi nyomozók gyanúja szerint a biztonsági őr segítségével loptak 1,6 millió forint értékű szeszes italt egy áruházból.