Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2021. 09. 06., h - 08:30
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei három ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy jászdózsai lakos közlekedett személygépkocsival Jászárokszállás belterületén 2021. szeptember 4-én a délutáni órákban. A sofőr haladása során – egy kereszteződés előtt – megelőzött egy kerékpárost és jobbra kanyarodott, azonban manővere során figyelmen kívül hagyta az egyenesen tovább haladni szándékozó biciklist, aki a gépkocsi oldalának ütközött. A baleset következtében a kerékpáros – az elsődleges  orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét az elsőbbségi szabályok betartására! Kérjük, hogy az útkereszteződéseknél fokozott körültekintéssel és figyelemmel vezessenek! Csak akkor haladjanak be a kereszteződésbe, ha az elsőbbséget megadták, vagy megkapták!

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a rendőrök

Érvényes vezetői engedély és a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a gépjárművel a 19 éves nógrádmegyeri férfi.

 

Szemmel ténylegesen meglátták

Hiába próbált elsunnyogni a szigetszentmiklósi rendőrök elől, elfogták azt az 57 éves férfit, aki az eltiltás hatálya alatt vezetett járművet.

 

Lopás, rablás, végül őrizet

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint legalább négy bűncselekménnyel gyanúsítható.

 

Elcsúsztak a nyakolajon

A VI. kerületi nyomozók gyanúja szerint a biztonsági őr segítségével loptak 1,6 millió forint értékű szeszes italt egy áruházból.