Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2021. 09. 13., h - 07:38
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

A megye rendőrei az elmúlt napon hét ittas járművezetővel szemben intézkedtek és két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy bátori lakos közlekedett motorral szerelt csónakkal 2021. szeptember 12-én 20 óra 40 perc körül a Tisza folyó 420. folyamkilométerében, amikor a rendőrök ellenőrizték. A jármű vezetőjével szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért hitelesített légalkoholmérős vizsgálatra előállították a Tiszaszőlősi kikötőbe.

A Tiszafüred, Kormorán kikötő területére telepített hitelesített légalkoholmérő készülékhez állították elő azt a férfit, aki ellenőrzés során a vele szemben alkalmazott alkoholteszteren pozitív értéket produkált. A 49 éves férfi 2021. szeptember 12-én 18 óra 35 perc körül motorral szerelt csónakkal közlekedett a Tisza folyó VIII. öblítő csatornán.

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság mindkét esetben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt indított eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.