Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2021. 09. 26., v - 07:04
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt napon a megye rendőrei három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint öt ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy szolnoki lakos közlekedett személygépkocsival a 3225-ös számú úton Besenyszög irányából Szolnok felé 2021. szeptember 25-én 19 órakor, mikor egy balra ívelő útkanyarulatban áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, és összeütközött a vele szemben közlekedő gépkocsival. A baleset következtében két személy – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.