Hírek Pest megyéből

2021. 03. 01., h - 06:57
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Kék események számokban.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök hét közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A balesetek közül egy súlyos, kettő könnyű sérüléssel, további négy anyagi kárral végződött. Az egyenruhások kiemelt közlekedési szabálysértés elkövetése miatt 22 szabálysértési feljelentést tettek.

A Pest megyei rendőrök 9 embert tettenéréssel elfogtak. Hét embert előállítottak, négyet bűncselekmény elkövetése miatt. Biztonsági intézkedés hat alkalommal történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Behívta, kifosztotta, elfogták

Sokkolóan rikító, a legmerészebb eklektikán is túlkiáltó enteriőrben vetkőztette majdnem pőrére áldozatát az izsófalvi gyanúsított.

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.