Hírek Pest Megyéből

2021. 09. 18., szo - 08:16
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Kék események számokban.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 26 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A balesetek közül egy súlyos, öt könnyű sérüléssel, további 20 anyagi kárral végződött. Az egyenruhások kiemelt közlekedési szabálysértés elkövetése miatt öt szabálysértési feljelentést tettek, illetve négy ember ellen kezdeményeztek büntetőeljárást, aki eltiltás hatálya alatt vezetett járművet.

A Pest megyei rendőrök 18 embert elfogtak, kettőt az ellenük kiadott elfogatóparancs alapján, tizenkettőt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 11 embert előállítottak, négyet bűncselekmény elkövetése miatt. Biztonsági intézkedés két alkalommal történt.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.

 

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat!