Hírek Pest megyéből

2019. 01. 12., szo - 09:27
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Pest megyében az elmúlt 24 órában 9 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A balesetek során 1 fő súlyos sérülést szenvedett, 8 esetben anyagi kár keletkezett.

Elfogások az elmúlt 24 órában:

A Pest megyei rendőrök 7 személyt fogtak el, közülük 5 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 főt pedig az ellenük kiadott elfogatóparancs alapján. Előállítás 3 esetben, biztonsági intézkedés ugyancsak 10 esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.

 

Tetten érték a tolvajokat

Két férfi egy devecseri raktárból különféle, építkezéshez szükséges tárgyakat lopott, az Ajkai Rendőrkapitányság rendőrei tetten érték őket.

 

Terepszemle a Pilisben

Az ünnepek idején két rendőrkapitányság zsarui erdőismerő szakemberek társaságában, terepjáróval és bakancsban végeztek bűnmegelőzési tevékenységet a Pilisben.

 

Nyílt nap Körmenden

Ismét nyílt napot tartottak a Körmendi Rendészeti Szakgimnáziumban január 8-án.