Hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

2019. 04. 20., szo - 09:27
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 26 éves vajai lakos ellen. A rendőrök a nőt 2019. április 19-én a 41-es számú főút mellett tetten érték, miközben szexuális szolgáltatásait kínálta anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. Tevékenységét tiltott helyen és a szükséges orvosi igazolások nélkül végezte. Az rendőrök a nőt a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A záhonyi közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre 2019. április 19-én egy 36 éves ukrán állampolgár. Adatai ellenőrzésekor megállapították, hogy a férfi ellen a Veszprémi Járásbíróság garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások a külföldi férfit előállították és őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.