Hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

2019. 05. 14., k - 08:04
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 26 éves vajai lakos ellen. A rendőrök a nőt 2019. május 13-án Rohod külterületén tetten érték, miközben szexuális szolgáltatásait kínálta anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. Tevékenységét tiltott helyen és a szükséges orvosi igazolások nélkül végezte. A rendőrök a nőt a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2019. május 13-án Nyírcsászári belterületén intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő 41 éves helyi lakost. Az ellenőrzés során a gépjárművezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív értéket mutatott. Ellene járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak. Az intézkedés alatt a rendőrök azt is megállapították, hogy a sofőrt a Nyírbátori Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta, ezért szabálysértési őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Magánlaksértés és testi sértés

A nyomozók őrizetbe vették azt a három helybélit, akik a gyanú szerint berúgták az egyik kiskunhalasi ingatlan kapuját, majd az udvaron bántalmazták az ott lakó férfit.

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.