Hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

2019. 05. 14., k - 08:04
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 26 éves vajai lakos ellen. A rendőrök a nőt 2019. május 13-án Rohod külterületén tetten érték, miközben szexuális szolgáltatásait kínálta anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. Tevékenységét tiltott helyen és a szükséges orvosi igazolások nélkül végezte. A rendőrök a nőt a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2019. május 13-án Nyírcsászári belterületén intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő 41 éves helyi lakost. Az ellenőrzés során a gépjárművezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív értéket mutatott. Ellene járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak. Az intézkedés alatt a rendőrök azt is megállapították, hogy a sofőrt a Nyírbátori Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta, ezért szabálysértési őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

20 illegális migráns

Afgán férfiakból álló csoportot tartóztattak fel a rendőrök Bács-Kiskun megyében.

 

Illegális migráns Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Családi ház udvarába zuhant egy motoros siklóernyő

Lezuhant egy motoros siklóernyő Mezőberényben. A pilóta ereszkedés közben veszítette el uralmát a jármű felett, és egy családi ház udvarába csapódott. A férfit a mentők kórházba szállították.

 

Afgán illegális migránsok Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.