Hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

2019. 08. 14., sze - 09:13
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást T. S. 23 éves, porcsalmai lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2019. augusztus 12-én este Porcsalmán az utcán keveredett szóváltásba egy 64 éves helyi lakossal. T. S. bántalmazta a sértettet, aki az ütések következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett. A rendőrség a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható porcsalmai férfit 2019. augusztus 13-án elfogta, bűnügyi őrizetbe vette és az illetékes ügyészség felé előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő nyíregyházi férfit 2019. augusztus 13-án. Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, a járművezetéstől korábban jogerősen eltiltották. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy hatósági jelzés nélküli személygépkocsival közlekedő 18 éves rohodi férfit 2019. augusztus 13-án. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a járművezető vezetői engedéllyel nem rendelkezik, a járművezetéstől a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenöt határsértő Csongrád megyében. A rendőrök ötöt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, további tíz főt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.