Hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

2020. 02. 17., h - 08:50
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai 2020. február 16-án Ramocsaházán elfogtak egy 49 éves ramocsaházi férfit. Ellene a Nyíregyházi Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot. Az egyenruhások a férfit a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság járőrei 2020. február 16-án Tiszavasváriban igazoltattak egy 35 éves helyi férfit. Az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki, mivel a részére garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt kiszabott közérdekű munka büntetését nem teljesítette. A rendőrök a férfit őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2020. február 16-án Encsencsen igazoltattak egy 38 éves helyi lakost. Az intézkedés alatt megállapították, hogy a férfi ellen a Nyírbátori Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam