Hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

2020. 02. 29., szo - 08:41
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai 2020. február 28-án Nagykállóban ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő 45 éves helyi lakost. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a sofőrt a Nyíregyházi Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit a rendőrőrsre előállították, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagyhalászi Rendőrőrsének munkatársai 2020. február 28-án Nagyhalászban elfogtak egy 24 éves tiszarádi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság körözést adott ki, mivel a részére korábban kiszabott pénzbüntetést nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.