Hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

2020. 11. 30., h - 09:06
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai intézkedtek 2020. november 29-én Aranyosapátiban egy személygépkocsival közlekedő 23 éves nyírkarászi lakossal szemben. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitánysága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a sofőrt a rendőrkapitányságra előállították, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai 2020. november 29-én Baktalórántházán intézkedtek egy személygépkocsival közlekedő nagycserkeszi lakossal szemben. A járművezető úgy vett részt a közúti forgalomban az általa vezetett gépkocsival, hogy a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a 21 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 19 éves timári lakos ellen. Az eljárás adatai szerint a férfi 2020. november 29-én Rakamazon az egyik családi ház előtt lezáratlanul parkoló autóból eltulajdonított egy pendrive-ot. A bejelentést követően a rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést, melynek eredményeként rövid időn belül beazonosították és elfogták az elkövetőt, akit a rendőrőrsere előállítottak és őrizetbe vettek. A rendőrök az ellopott adathordozót megtalálták és visszaadták a tulajdonosának.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Segített

Szabadnapos rendőrt értesített egy sértett, akinek nyitva hagyott autójából ellopták pénztárcáját, benne személyes irataival és készpénzével Mezőkövesden.