Hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

2021. 09. 17., p - 08:15
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. szeptember 16-án ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő kékcsei lakost. A rendőrök megállapították, hogy a 40 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt a rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai 2021. szeptember 16-án Leveleken elfogtak egy 43 éves helyi lakost. A férfi ellen a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött férfit a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőri intézkedés a fővárosban

Az egyik internetes hírportál videóján látható intézkedés nem függ össze az ’56-os megemlékezéssel. A rendőrök azért bilincselték meg férfit, mert előzőleg megütött egy padon ülő másik embert.

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta, majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.