Hírek Vas megyében

2017. 11. 05., v - 08:20
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Szombathely felől Balogunyom irányába tartott személygépkocsijával egy osztrák férfi, amikor egy előtte haladó Opel típusú személygépkocsi előzése közben letörte annak visszapillantó tükrét, majd tovább hajtott. Röviddel a bejelentést követően, munkatársaink a 86-os számú főúton, Balogunyom térségében állították meg a járművet. Az intézkedés során a 31 éves férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért – vezetői engedélyének elvétele mellett – ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Tettlegességig fajult a vita Szentgotthárdon, ahol egy 18 éves román férfi bántalmazott egy kunszigeti lakost. A rendőrök előállították és kihallgatták a fiatalt.

Egy 28 éves pácsonyi férfivel szemben is intézkedtek munkatársaink, mivel öt személyt bántalmazott Oszkón, majd távozott a helyszínről. A vasvári rendőrök az Oszkó és Pácsony közötti útszakaszon elfogták és kihallgatták.

Mindkét férfivel szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított az illetékes rendőrkapitányság.

 

Egy hatósági jelzés nélküli mezőgazdasági vontatóval közlekedő helyi lakost állítottak meg a rendőrök Celldömölkön. Az intézkedéskor kiderült, hogy a 26 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, továbbá az alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott, ezért vele szemben szabálysértési eljárás és büntetőeljárás is indult.

Szentgotthárdon fogták el a rendőrök azt a 32 éves nőt, akinek a körözését a Zalaegerszegi Törvényszék elrendelte. Munkatársaink a zalabéri nőt előállították és őrizetbe vették.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Könnygáz

Könnygázt alkalmazott a rendőrség.

 

Intézkedés

Teleszkópos botot és gázsprayt vitt magával.

 

Kiemelés

Rendőri intézkedés a rendezők kérésére.