Hírek Vas megyéből

2017. 10. 10., k - 08:08
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén öt, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset történt, ezért felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek! Legyenek előzékenyek a közlekedés más résztvevőivel szemben és a szabályokat betartva, járműveik sebességének helyes megválasztásával vegyenek részt a közúti forgalomban! Ne feledjék, a közlekedési szabályok be nem tartása súlyos következményekkel járhat!
 

A rendőrök 2017. október 9-én a Körmendi Rendőrkapitányságra előállították azt a három személyt, akik az intézkedést megelőzően a helyi piacon – előzetes szóváltást követően – bántalmazták egymást. A tettlegesség következtében az egyik férfi az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérüléseket szenvedett. A nyomozók a 38 éves mosonmagyaróvári férfit, a 46 éves budapesti nőt és a 39 éves tapolcai férfit gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Barátságból kórház

Baráti összejövetelen, előzetes szóváltást követően bántalmazta ismerősét egy helybeli férfi Sándorfalván. A gyanúsított ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás.

 

Vádemelési javaslat

Négy napon belül elfogták a rendőrök azt a férfit, aki próbaútra vitt el egy autót, de „elfelejtette” visszavinni.