Hírek Vas megyéből

2017. 10. 12., cs - 08:50
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Ezen kívül munkatársainknak – az elmúlt 24 órában – további három, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedniük kellett.

Egy 49 éves helyi férfi 2017. október 11-én motorral közlekedett Szombathelyen, amikor a Március 15. tér és a Szelestey László utca körforgalmában nekiütközött egy előtte forgalmi okok miatt álló másik gépjárműnek. Az ütközés következtében a motoros az úttestre esett és az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek! Kérjük, hogy a szabályokat betartva, járműveik sebességének helyes megválasztásával vegyenek részt a közúti forgalomban!

Munkatársaink 2017. október 11-én elfogták és a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították azt az 50 éves helyi lakost, akivel szemben a Szombathelyi Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki. A nőt a rendőrök őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset történt az M0-ás autóúton

Két személygépkocsi, egy kisbusz és egy járműszerelvény ütközött össze Ecser külterületén. A közlekedők torlódásra számítsanak!