Hírek Vas megyéből

2017. 11. 10., p - 07:03
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Tettlegességbe torkollott a vita három személy között Gencsapátiban, ezért munkatársaink előállították és kihallgatták a vitázó feleket. A 35 éves szombathelyi, a 42 éves balogunyomi és a 46 éves csepregi férfivel szemben csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

 

Egy személygépkocsival közlekedő sitkei férfit ellenőriztek munkatársaink Sárváron. Az intézkedés során kiderült, hogy a gépjármű színe nem egyezik meg a forgalmi engedélyben szereplő adattal és az autón nem található regisztrációs matrica sem. Továbbá kiderült, hogy a járművön lévő rendszámot egy másik személygépkocsira adták ki. Az ügyben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

 

Kőszegen állítottak meg munkatársaink egy személygépkocsival közlekedő osztrák férfit. Az intézkedés során a járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

Ugyancsak felmerült a gyanú, hogy alkohol fogyasztását követően ült volán mögé annak a járműnek a vezetője, aki Vép térségében személygépkocsijával szalagkorlátnak hajtott. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

Minkét személlyel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított az illetékes rendőrkapitányság.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.