Hírek Vas megyéből

2017. 11. 11., szo - 08:45
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A megyeszékhelyen, az Óperint utcából állítottak elő munkatársaink egy 25 éves ölbői lakost, mivel a férfi szóváltást követően bántalmazott egy helyi férfit. A bántalmazót kihallgatták és vele szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Egy személygépkocsival közlekedő helyi férfit állítottak meg munkatársaink Szombathelyen. Az intézkedés során kiderült, hogy járművezetéstől eltiltás hatálya alatt ült volán mögé, továbbá az alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott. A 36 éves G. Szabolcsot előállították és vele szemben – őrizetbe vétele mellett – szabálysértési eljárás, valamint büntetőeljárás is indult.

Előállították a rendőrök annak a járműnek a vezetőjét, aki Gersekarát térségében személygépkocsijával letért az útról és a menetiránya szerinti jobb oldali árokba csapódva állt meg, majd a balesetet követően távozott a helyszínről. Munkatársaink a helyszín közelében fogták el a 41 éves vasvári férfit. K. Lászlóval szemben az alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a Vasvári Rendőrkapitányság a szabálysértési eljárás mellett járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt büntetőeljárást is indított.

Egy személygépkocsival közlekedő kemenessömjéni lakost állítottak meg a sárvári rendőrök. Mivel a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, a férfit előállították és vele szemben – vezetői engedélye elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.