Hírek Vas megyéből

2017. 11. 11., szo - 08:45
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A megyeszékhelyen, az Óperint utcából állítottak elő munkatársaink egy 25 éves ölbői lakost, mivel a férfi szóváltást követően bántalmazott egy helyi férfit. A bántalmazót kihallgatták és vele szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Egy személygépkocsival közlekedő helyi férfit állítottak meg munkatársaink Szombathelyen. Az intézkedés során kiderült, hogy járművezetéstől eltiltás hatálya alatt ült volán mögé, továbbá az alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott. A 36 éves G. Szabolcsot előállították és vele szemben – őrizetbe vétele mellett – szabálysértési eljárás, valamint büntetőeljárás is indult.

Előállították a rendőrök annak a járműnek a vezetőjét, aki Gersekarát térségében személygépkocsijával letért az útról és a menetiránya szerinti jobb oldali árokba csapódva állt meg, majd a balesetet követően távozott a helyszínről. Munkatársaink a helyszín közelében fogták el a 41 éves vasvári férfit. K. Lászlóval szemben az alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a Vasvári Rendőrkapitányság a szabálysértési eljárás mellett járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt büntetőeljárást is indított.

Egy személygépkocsival közlekedő kemenessömjéni lakost állítottak meg a sárvári rendőrök. Mivel a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, a férfit előállították és vele szemben – vezetői engedélye elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jég zúzta szét a szélvédőt

Egy kanyarodó kamion tetejéről lezuhanó jégdarab törte össze egy autó szélvédőjét és sebesítette meg annak sofőrjét. A baleset az Ózd és Sajópüspöki közötti útszakaszon történt.

 

Megmentett bíbic

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai mentették meg a bajba jutott kismadarat.

 

Ismét megbújva akartak bejutni az ország területére

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két pakisztáni férfi egy szerb honosságú kamionban megbújva Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Tehergépkocsiban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy pakisztáni és egy afgán férfi Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.