Hírek Vas megyéből

2017. 11. 12., v - 08:19
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost ellenőriztek munkatársaink Körmenden. Mint kiderült, a férfi járművezetéstől eltiltás hatálya alatt ült volán mögé, ezért előállították és kihallgatták. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – szabálysértési eljárás indult.

Egy 22 éves helyi és egy ugyancsak 22 éves román férfivel szemben intézkedtek munkatársaik Sárváron, mivel két másik férfit bántalmaztak. A Sárvári Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost ellenőriztek munkatársaink a megyeszékhelyen, amelynek során az alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A 22 éves T. Martinnal szemben – járművezetői engedélye elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ellopta a Bitcoin vételárát

Befejezték a nyomozást a várkerületi rendőrök annak a férfinak az ügyében, aki bitcoint akart eladni ismerősének, de helyette a vételárát lopta el.

 

Visszapillantó – „üveges”- tekintet

Egy ózdi férfi ittasan nekihajtott egy rendőrautónak, amelyet követően intézkedés alá vonták a járőrök, majd másnap újra kiszűrték a forgalomból, mivel ismételten ittasan vezetett, ráadásul jogosítvány nélkül.

 

Táskát lopott

Az érdi rendőrök azonosították és elfogták a gyanúsítottat.