Hírek Vas megyéből

2017. 11. 12., v - 08:19
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost ellenőriztek munkatársaink Körmenden. Mint kiderült, a férfi járművezetéstől eltiltás hatálya alatt ült volán mögé, ezért előállították és kihallgatták. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – szabálysértési eljárás indult.

Egy 22 éves helyi és egy ugyancsak 22 éves román férfivel szemben intézkedtek munkatársaik Sárváron, mivel két másik férfit bántalmaztak. A Sárvári Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost ellenőriztek munkatársaink a megyeszékhelyen, amelynek során az alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A 22 éves T. Martinnal szemben – járművezetői engedélye elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.