Hírek Vas megyéből

2017. 11. 14., k - 08:02
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén két, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában. Munkatársaink ezen kívül hat, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Söpte felől Salköveskút irányába tartott személygépkocsijával egy salköveskúti férfi, amikor az előtte haladó kerékpáros előzése során ütközött egy, a szemközti sávban közlekedő személygépkocsival. A baleset következtében a járművek a menetirányuk szerinti bal oldali vízelvezető árokba csapódva álltak meg és az elsődleges orvosi vélemény szerint két személy könnyebben sérült.

Feltehetően figyelmetlenül kezdte meg a kanyarodást a Liszt Ferenc utcából a Petőfi tér felé egy kerékpárral közlekedő lány Kőszegen és ennek során érintőlegesen ütközött egy, vele azonos irányba, mögötte haladó és az előzését már megkezdő személygépkocsival. A baleset következtében a kerékpáros az úttestre esett és az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült.

A Szombathelyi Rendőrkapitányságon vizsgálják a balesetek körülményeit.

A szolgálatban lévő állomány egy személygépkocsival közlekedő táplánszentkereszti férfit állított meg a megyeszékhelyen, továbbá egy mezőgazdasági vontatóval közlekedő helyi férfit ellenőrzött Egervölgy belterületén. Mivel az intézkedések során alkalmazott alkoholszonda mindkét személlyel szemben pozitív értéket mutatott, előállították őket az illetékes rendőrkapitányságra. Velük szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított az illetékes rendőrkapitányság.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.