Hírek Vas megyéből

2018. 01. 17., sze - 08:19
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Ezen kívül munkatársainknak – az elmúlt 24 órában – további kettő, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedniük kellett.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a megyeszékhelyen, 2018. január 16-án. Egy 59 éves zalaegerszegi lakos tehergépkocsival közlekedett a Zanati úton, amikor haladása során egy előtte forgalmi okok miatt álló személyautó hátuljának ütközött. Az ütközés következtében a személygépjármű vezetője az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett. A Szombathelyi Rendőrkapitányság az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek!

A járőrök 2018. január 16-án egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost igazoltattak Szombathelyen. Az intézkedés során a férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért előállították. A 43 éves sofőrrel szemben – járművezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A balesetek elkerülése érdekében kérjük a gépjárművezetőket, ha autóba ülnek, tartózkodjanak a szeszes ital fogyasztásától!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Embercsempészés miatt kell felelnie

A Csongrád megyei nyomozók őrizetbe vettek egy szerb férfit, aki három koszovói állampolgárnak segített az országhatár jogellenes átlépésében.