Hírek Veszprém megyéből

2017. 09. 12., k - 08:20
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány három személyt vett őrizetbe, hat főt fogott el, közülük kettőt az ellenük érvényben lévő körözés alapján. Nyolc személyt állítottak elő, köztük négy főt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést öt esetben foganatosítottak.

A Pápai Rendőrkapitányság járőrei 2017. szeptember 11-én délután igazoltattak Pápán egy segédmotor-kerékpárral közlekedő helyi férfit. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök a pápai lakost további mintavétel céljából előállították a helyi rendőrkapitányságra. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.