Hírek Veszprém megyéből

2017. 09. 12., k - 08:20
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány három személyt vett őrizetbe, hat főt fogott el, közülük kettőt az ellenük érvényben lévő körözés alapján. Nyolc személyt állítottak elő, köztük négy főt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést öt esetben foganatosítottak.

A Pápai Rendőrkapitányság járőrei 2017. szeptember 11-én délután igazoltattak Pápán egy segédmotor-kerékpárral közlekedő helyi férfit. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök a pápai lakost további mintavétel céljából előállították a helyi rendőrkapitányságra. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Segélykiáltások a szomszédból

Egy férfi hívta fel a rendőrség Tevékenység Irányító Központját 2018. január 18-án a hajnali órákban, hogy a szomszédjában lakó idős nő segítségért kiabál.

 

Tujákat lopott

A vecsési rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításához.