Hírek Veszprém megyéből

2018. 01. 03., sze - 08:46
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány három személyt fogott el, egyet az ellene érvényben lévő körözés miatt. Három embert állított elő bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést öt esetben foganatosítottak.

Dudar külterületén közlekedett tehergépkocsijával egy férfi 2018. január 2-án délelőtt. Eddig tisztázatlan körülmények miatt letért az úttestről és belecsúszott az út melletti árokba. A balesetben a sofőr könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Veszprémi Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Stabil csapattal

Összeszokott állomány vigyázza Törökszentmiklós és a hozzá tartozó hat település 36 ezer lakójának nyugalmát. A rutinos zsaruknak kiváló a hely- és a személyismeretük, gyakran már egy tanú leírásából, a tolvaj mozgásából megmondják, kit kell keresni. Így volt január második hetében is, amikor minden tudomásukra jutott bűncselekményt felderítettek.