Hírek Veszprém megyéből

2018. 07. 14., szo - 07:22
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Pápai Rendőrkapitányság járőrei 2018. július 13-án délelőtt Pápa belterületén igazoltatták K. Rajmund helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben a Pápai Járásbíróság körözést bocsátott ki lopás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfit a rendőrök előállították a helyi kapitányságra, majd őrizetbe vétele miatt a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány három személyt fogott el, ebből egyet az ellene kiadott körözés alapján. Három embert állítottak elő, közülük egyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben foganatosítottak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem szeretett buszozni

A hódmezővásárhelyi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy mindszenti férfit, aki eltulajdonított egy kerékpárt a belvárosban. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Telefont rabolt

A gödöllői rendőrök őrizetbe vették azt a 32 éves férfit, aki kirabolt egy 11 éves fiút Bagon.

 

Spártai 300

Debrecenben került megrendezésre a VIII. Spártai 300 Rendészeti Országos Bajnokság.

 

Hamis bérleteket gyártottak és árultak

Az újpesti nyomozók befejezték annak a négy férfinak az ügyét, akik kilopták az egyik jegyautomatából a hőpapírszalagot, majd az abból készített hamis bérleteket, illetve jegyeket 26 vásárlónak adták el.