Hírek Veszprém megyéből

2018. 07. 14., szo - 07:22
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Pápai Rendőrkapitányság járőrei 2018. július 13-án délelőtt Pápa belterületén igazoltatták K. Rajmund helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben a Pápai Járásbíróság körözést bocsátott ki lopás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfit a rendőrök előállították a helyi kapitányságra, majd őrizetbe vétele miatt a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány három személyt fogott el, ebből egyet az ellene kiadott körözés alapján. Három embert állítottak elő, közülük egyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben foganatosítottak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Feladta magát

A rendőrségi felhívás hatására önként feladta magát az a férfi, aki társával bántalmazott egy színművészt Budapesten.

 

Balesetet okozott és segítségnyújtás nélkül elhajtott

Súlyosan megsérült egy motor vezetője Békéscsabán. Egy személygépkocsival közlekedő nő nem adott neki elsőbbséget, a férfi ezért hirtelen fékezett és elesett. Az autó vezetője nem állt meg, hanem elhajtott. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

 

Meglőtte a kutyát

Állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság egy 53 éves férfival szemben.

 

Mogyorókrémre szakosodott

A veszprémi rendőrök üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetésével gyanúsítanak egy 42 éves szentgáli lakost, aki az elmúlt időszakban több alkalommal lopott édességet, majd értékesítette azokat.

 

Keressük Farkas Stefániát

A mezőkövesdi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 17 éves mezőkeresztesi lány eltűnése ügyében.