Hírek Veszprém megyéből

2018. 08. 11., szo - 07:15
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három sérüléssel járó és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány nyolc főt fogott el, közülük kettőt az ellenük kiadott körözések alapján. Tíz személyt állítottak elő, köztük egy embert ittas járművezetés miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak.

A járőrök 2018. augusztus 10-re virradó éjszaka Balatonfőkajár belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 52 éves helyi lakost. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív értékkel zárult. A rendőrök a férfit további mintavétel céljából előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra és a mért értéknek megfelelően közigazgatási bíráság megfizetésére kötelezték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Három kerékpár öt nap alatt

A kecskeméti nyomozók őrizetbe vették azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint a megyeszékhelyen több kerékpárt is eltulajdonított.

 

Biztonságban az ünnepi készülődés idején is

A rendőrök a polgárőrökkel, közterület-felügyelőkkel, a katonai rendészekkel és a társhatóságok munkatársaival közösen vigyázzák az ünnepre készülődők biztonságát Jász-Nagykun-Szolnok megyében.

 

„Adventi kavar”

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is jóval zsúfoltabbak az utak a karácsonyi előkészületek és a bevásárlás időszakában, így a közlekedés még nagyobb odafigyelést igényel a sofőröktől és a gyalogosoktól egyaránt.