Hírek Veszprém megyéből

2018. 08. 11., szo - 07:15
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három sérüléssel járó és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány nyolc főt fogott el, közülük kettőt az ellenük kiadott körözések alapján. Tíz személyt állítottak elő, köztük egy embert ittas járművezetés miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak.

A járőrök 2018. augusztus 10-re virradó éjszaka Balatonfőkajár belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 52 éves helyi lakost. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív értékkel zárult. A rendőrök a férfit további mintavétel céljából előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra és a mért értéknek megfelelően közigazgatási bíráság megfizetésére kötelezték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Török embercsempész Röszkén

Embercsempészés miatt indult eljárás egy török állampolgárságú nő ellen, aki egy honfitársát próbálta meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

 

Szembeszálltak a lángokkal

Két győrújbaráti körzeti megbízott akadályozta meg a tűz továbbterjedését a tűzoltók megérkezéséig.

 

Autókat tört fel, elfogták

A veszprémi rendőrök negyedórán belül elfogták azt az ózdi férfit, aki két parkoló gépkocsiból is lopni akart.

 

Mellkason szúrta

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói őrizetbe vették a lajosmizsei gyanúsítottat.

 

Balra kanyarodásból balesetek

Két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset ügyének vizsgálatát fejezte be a rendőrség Békés megyében. A balesetekben hárman sérültek meg, két járművezető súlyosan, egy utas pedig könnyeben.