Hírek Veszprém megyéből

2018. 09. 14., p - 08:16
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában három sérüléssel járó és három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy személyt vett őrizetbe, hét főt fogott el, közülük négyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Hat embert állítottak elő, köztük négyet ittas járművezetés miatt. Biztonsági intézkedést három esetben foganatosítottak.

A járőrök 2018. szeptember 13-án 13 óra körül Veszprém belterületén igazoltattak egy 58 éves kaposvári lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a Kaposvári Járási Hivatal szabálysértési elzárás miatt a férfi előállítását rendelte el. A járőrök a körözött személyt előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Három körözött autó a hétvégén

A hétvégén a rendőrök több mint 20 millió forint értékben foglaltak le körözött gépjárműveket a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Vasvillával ütött

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül gyanúsítottként kihallgattak egy 46 éves nőt, aki otthonában támadt haragosára. 

 

Szabálytalanul vontatott

Egy férfi balesetveszélyesen rögzített, túlsúlyos rakománnyal közlekedett az M1-es autópályán.

 

Öt határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.