Hírek Veszprém megyéből

2018. 09. 14., p - 08:16
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában három sérüléssel járó és három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy személyt vett őrizetbe, hét főt fogott el, közülük négyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Hat embert állítottak elő, köztük négyet ittas járművezetés miatt. Biztonsági intézkedést három esetben foganatosítottak.

A járőrök 2018. szeptember 13-án 13 óra körül Veszprém belterületén igazoltattak egy 58 éves kaposvári lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a Kaposvári Járási Hivatal szabálysértési elzárás miatt a férfi előállítását rendelte el. A járőrök a körözött személyt előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset az M1-es autópályán

A Győr felé vezető oldalon öt jármű ütközött. A rendőrök Bábolnánál leterelik a forgalmat az autópályáról.

 

Kamionokban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Rablás Nagykőrösön

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 22 éves helyi férfi ellen.