Hírek Veszprém megyéből

2018. 10. 13., szo - 08:44
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány  nyolc főt fogott el, közülük kettőt az ellenük kiadott körözés alapján. Nyolc személyt állítottak elő, köztük hármat ittas járművezetés miatt.

Dudar külterületén közlekedett egy 40 éves nő az általa vezetett személygépkocsival Nagyesztergár irányába 2018. október 12-én kora délután. Haladása közben az előtte haladó lassú jármű előzésébe kezdett, mely során a személyautó a jobb első sárvédőjével a munkagép bal hátsó kerekének ütközött. Ennek hatására a személygépkocsi az oldalára borult, tovább csúszott és a bal oldali forgalmi sávban a szemből érkező, már az útpadkára lehúzódó és ott megálló autónak ütközött a tetejével. A balesetben nem történt személyi sérülés. A Veszprémi Rendőrkaptányság vizsgálja a baleset bekövetkezésének körülményeit.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem sikerült

A ház tulajdonosa nem messze ingatlanától feltartóztatta azt a nőt, aki lakásába surrant be, ahonnan ékszereket és egy pénztárcát lopott el Tolnán.

 

A füle sérült

Befejezték az eljárást a rendőrök egy 50 éves bárnai férfival szemben, aki ismerősét bántalmazta.