Hírek Veszprém megyéből

2018. 11. 06., k - 07:38
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány két személyt fogott el, közülük egyet az ellene kiadott körözés alapján. Hét főt állítottak elő, köztük egy embert ittas járművezetés miatt.

A járőrök 2018. november 5-én 18 óra körül Várpalota belterületén igazoltattak egy 16 éves lovasi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a fiú ellen a Veszprémi Rendőrkapitányság eltűnés miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A járőrök a fiatalt előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, majd otthonába szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Öt afgán férfi egy szlovén kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Halálos vonatgázolás Szegeden

Egy személyvonat egy gyalogost sodort el Szeged belterületén, a Szabadkai úti vasúti átjáróban. A férfi a helyszínen meghalt. A helyszínelés idejére az érintett szakaszon teljes útlezárás van érvényben és a vasúti forgalom is szünetel.

 

Magyar és cseh teherautóban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Hat illegális migráns egy cseh kamionban

Egy tehergépkocsi ellenőrzése során hat határsértőt találtak megbújva a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Az ügyben a román hatóságok járnak el.

 

Személyvonaton bújt meg

Egy vonat ülése alatt megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra egy illegális migráns.