Hírek Veszprém megyéből

2018. 11. 10., szo - 08:05
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány kilenc személyt állított elő, közülük hármat ittas járművezetés miatt, további kettőt az ellenük érvényben lévő körözés alapján. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.

A járőrök 2018. november 9-én reggel Pápa belterületén igazoltattak egy 31 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen nemzetközi elfogatóparancs volt érvényben vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt.

A járőrök a körözött személyt előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Anya és fia rabolt pénzt az idős férfitól

Rablás miatt indult büntetőeljárás egy 50 éves badacsonytördemici nő és 16 éves fia ellen, a Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Szemeteskukát dobáltak

A tiszakécskei nyomozók alig egy héten belül másodjára vették őrizetbe a tegnapi garázdaság egyik gyanúsítottját.

 

Kamionokban bújtak meg

Tompánál két tehergépjármű rakterében elbújva próbált meg Magyarország területére bejutni két migráns csoport.

 

Két helyszín, két súlyos sérült

Gyulán egy kerékpárosnak, Orosházán egy kerékpárját toló gyalogosnak ütközött teherautó. A baleseteket a gyanú szerint mindkét esetben a tehergépkocsi-vezetők okozták. A rendőrség az ügyek vizsgálatát befejezte.