Hírek Veszprém megyéből

2018. 11. 10., szo - 08:05
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány kilenc személyt állított elő, közülük hármat ittas járművezetés miatt, további kettőt az ellenük érvényben lévő körözés alapján. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.

A járőrök 2018. november 9-én reggel Pápa belterületén igazoltattak egy 31 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen nemzetközi elfogatóparancs volt érvényben vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt.

A járőrök a körözött személyt előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.