Hírek Veszprém megyéből

2018. 11. 15., cs - 08:10
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában három sérüléssel járó és hat anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány kilenc főt állított elő, köztük egy személyt ittas járművezetés miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak.

A járőrök 2018. november 14-én 16 óra körül a Hegymagas és Kisapáti közötti útszakaszon igazoltattak egy 48 éves badacsonytomaji lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfi a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott, a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A járőrök a sofőrt további mintavétel céljából előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra és ellene a mért értéknek megfelelően közigazgatási bírságot szabtak ki.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tonfával ütött

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt fogtak el egy férfit a győri rendőrök.

 

Ellopta a pénzt a széffel együtt

A XIII. kerületi nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki betört egy presszóba, ahonnan ellopta a széfet a benne lévő pénzzel együtt.

 

Újabb két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrádban. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.