Hírek Veszprém megyéből

2018. 11. 15., cs - 08:10
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában három sérüléssel járó és hat anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány kilenc főt állított elő, köztük egy személyt ittas járművezetés miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak.

A járőrök 2018. november 14-én 16 óra körül a Hegymagas és Kisapáti közötti útszakaszon igazoltattak egy 48 éves badacsonytomaji lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfi a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott, a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A járőrök a sofőrt további mintavétel céljából előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra és ellene a mért értéknek megfelelően közigazgatási bírságot szabtak ki.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Semmi se szent

A demonstráció több résztvevője ellopta az ország karácsonyfája díszletéhez tartozó szánkókat.

 

Négy bangladesi férfi egy kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Illegális migránsok Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Átragasztotta

Az ártándi határon akart kilépni az országból az a férfi, akit bűncselekmény gyanúja miatt elfogtak a rendőrök.

 

Rablás Nyírbátorban

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit őrizetbe vették.