Hírek Veszprém megyéből

2018. 11. 16., p - 07:56
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában öt anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány két személyt fogott el, közülük egyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Hat főt állítottak elő, köztük egy embert ittas járművezetés miatt. Biztonsági intézkedést három esetben foganatosítottak.

A járőrök 2018. november 15-én 19 óra körül Bakonytamási belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 28 éves nagydémi lakost. Az intézkedés során a sofőrrel szembe végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult. A járőrök a férfit további mintavétel céljából előállították a Pápai Rendőrkapitányságra és ellene ittas járművezetés miatt büntetőeljárást kezdeményeztek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Olaszországba indultak, Dombegyházig jutottak

Olaszországba akarta eljuttatni Magyarországra illegálisan érkezett honfitársát egy pakisztáni férfi. A rendőrök Békés megyében, Dombegyház közelében feltartóztatták őket. Az embercsempészéssel gyanúsítható férfit a rendőrség őrizetbe vette, a határsértőt átadták a román hatóság képviselőinek.

 

Római parti betörő

Az óbudai nyomozók befejezték annak a férfinek az ügyét, aki hat alkalommal tört be Budapest III. kerületében lévő büfékbe és egy szórakozóhelyre.