Hírek Veszprém megyéből

2018. 12. 08., szo - 11:43
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két sérüléssel járó és nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe, két személyt fogott el, közülük egyet az ellene kiadott körözés alapján. Négy embert állítottak elő, köztük hármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben foganatosítottak.

A járőrök 2018. december 7-én 13 óra körül Veszprém belterületén igazoltattak egy 40 éves kamondi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen az Ajkai Rendőrkapitányság és a Celldömölki Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki. A járőrök a körözött személyt előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd értesítették az illetékes hatóságokat.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tiltott határátlépésért felel

Szamosbecs belterületén igazoltatták a román állampolgárságú férfit, aki az eljárás adatai szerint illegálisan lépett be Magyarország területére.

 

Semmi se szent

A demonstráció több résztvevője ellopta az ország karácsonyfája díszletéhez tartozó szánkókat.

 

Négy bangladesi férfi egy kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Illegális migránsok Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Átragasztotta

Az ártándi határon akart kilépni az országból az a férfi, akit bűncselekmény gyanúja miatt elfogtak a rendőrök.

 

Rablás Nyírbátorban

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit őrizetbe vették.