Hírek Veszprém megyéből

2019. 03. 17., v - 06:56
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, köztük egyet az ellene érvényben lévő körözés alapján, további kettőt ittas járművezetés miatt.

Nyolc embert állítottak elő, köztük hatot bűncselekmény elkövetésének gyanújával. Biztonsági intézkedést öt esetben foganatosítottak.

Zircen közlekedett személygépkocsival egy 43 éves helyi férfi 2019. március 16-án 0 óra 58 perckor, nem sokkal később pedig egy 41 éves, szintén helyi sofőr.

Az intézkedés során a sofőrökkel szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult. A rendőrök a két férfit előállították a Zirci Rendőrőrsre, ellenük ittas járművezetés miatt büntetőeljárás indult, vezetői engedélyüket pedig elvették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Háromból kettőt kerestek

A magyar rendőrök az osztrák hatóságok által körözött motorokat foglaltak le a Kiszombor Közúti Határátkelőhelyen.

 

Vaddisznót lopott

Az egyik salgótarjáni vadásztársaság területén ejtette el a vadat az 50 éves férfi.

 

Halálos balesetet okozott

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a gépkocsivezetőnek az ügyében, aki egy építés alatt álló autópálya-szakaszra hajtott fel gépkocsijával Csehországban, majd balesetet okozott, és ennek következtében a mellette utazó férfi életét vesztette.