Hírek Veszprém megyéből

2019. 03. 17., v - 06:56
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, köztük egyet az ellene érvényben lévő körözés alapján, további kettőt ittas járművezetés miatt.

Nyolc embert állítottak elő, köztük hatot bűncselekmény elkövetésének gyanújával. Biztonsági intézkedést öt esetben foganatosítottak.

Zircen közlekedett személygépkocsival egy 43 éves helyi férfi 2019. március 16-án 0 óra 58 perckor, nem sokkal később pedig egy 41 éves, szintén helyi sofőr.

Az intézkedés során a sofőrökkel szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult. A rendőrök a két férfit előállították a Zirci Rendőrőrsre, ellenük ittas járművezetés miatt büntetőeljárás indult, vezetői engedélyüket pedig elvették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

48 óra alatt 29

A zéró tolerancia ellenére a Veszprém megyei rendőrök huszonkilenc esetben intézkedtek ittas sofőrökkel szemben.

 

Rendőrkézen a betörő

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói elfogták azt a férfit, aki egy Sajószentpéteri családi házhoz tartozó garázsba tört be.

 

Kicserélt rendszámok

A füzesabonyi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 34 éves besenyőtelki férfit.

 

Holtan találtak rájuk

Tiszafüredi otthonukban holtan találtak egy házaspárt, a haláluk körülményeit a rendőrség vizsgálja.

 

Balesetet okozott

Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát a sárisápi férfi ellen.

 

Illegális migránsok Ásotthalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.