Hírek Veszprém megyéből

2019. 04. 20., szo - 07:21
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány négy embert fogott el, ebből kettőt ittas járművezetés miatt. Négy személyt állítottak elő, közülük egyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést hat esetben hajtottak végre.

A sértett tett bejelentést a rendőrségen 2019.04.18-án este, miszerint Taliándörögdön ismeretlen tettes egy vendéglő pultjáról ellopta a pénztárcáját, benne készpénzzel és bankkártyákkal.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül, 2019. április 19-re virradóra elfogtak egy 45 éves helyi férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható. Előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi lakásán tartott házkutatás során az ellopott pénz egy része előkerült, valamint azok a tárgyak, melyeket a pénz hiányzó részéből vásárolt.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyolc szír határsértő Mórahalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Mórahalom közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Kiszombor közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.