Hírek Veszprém megyéből

2019. 07. 19., p - 07:29
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában két sérüléssel járó és hat anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány három főt fogott el, valamennyiüket bűncselekmény elkövetésén érték tetten. Tizenhárom személyt állítottak elő, köztük négy embert ittas járművezetés miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A járőrök 2019. július 18-ára virradó éjszaka Ábrahámhegy belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 47 éves tatárszentgyörgyi lakost. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A járőrök a férfit további mintavétel céljából előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, és ellene ittas járművezetés miatt büntetőeljárást kezdeményeztek.

A fenti eseten túl további három járművezetővel szemben intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt. Egy esetben büntetőeljárást indítottak, két sofőrrel szemben pedig közigazgatási bírságot szabtak ki a járőrök a mért értéknek megfelelően.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ittasan ütközött

A járművezető először egy jelzőtáblának, majd egy kandelábernek hajtott, aminek következtében az autója kigyulladt.

 

Autózni akart

Nyitva hagyott tehergépkocsit vitt el egy 18 éves férfi Nógrádszakálból.

 

Újra járható az 55-ös számú főút

Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés az 55-ös számú főúton Ásotthalom közelében, ahol korábban személyi sérüléses baleset történt.