Hírek Veszprém megyéből

2019. 07. 20., szo - 05:22
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány három főt vett őrizetbe, nyolc személyt fogott el, közülük hetet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Huszonnyolc embert állítottak elő, köztük nyolcat ittas járművezetés miatt. Biztonsági intézkedést három esetben hajtottak végre.

A járőrök 2019. július 19-én 18 óra körül Balatonfüred belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 44 éves budapesti lakost. Az intézkedés során a sofőrrel szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult. A járőrök a férfit további mintavétel céljából előállították a helyi rendőrkapitányságra, és ellene ittas járművezetés miatt büntetőfeljelentést kezdeményeztek.

A fenti eseten túl további hét személlyel szemben intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt. Négy esetben büntetőeljárást indítottak, három sofőrrel szemben pedig közigazgatási bírságot szabtak ki a járőrök a mért értéknek megfelelően.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogva

A helyi rendőrök elfogták azt a férfit, akit két tiszaföldváron elkövetett bűncselekménnyel is gyanúsítanak.

 

Ittasan ütközött

A járművezető először egy jelzőtáblának, majd egy kandelábernek hajtott, aminek következtében az autója kigyulladt.

 

Autózni akart

Nyitva hagyott tehergépkocsit vitt el egy 18 éves férfi Nógrádszakálból.

 

Újra járható az 55-ös számú főút

Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés az 55-ös számú főúton Ásotthalom közelében, ahol korábban személyi sérüléses baleset történt.