Hírek Veszprém megyéből

2019. 07. 20., szo - 05:22
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány három főt vett őrizetbe, nyolc személyt fogott el, közülük hetet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Huszonnyolc embert állítottak elő, köztük nyolcat ittas járművezetés miatt. Biztonsági intézkedést három esetben hajtottak végre.

A járőrök 2019. július 19-én 18 óra körül Balatonfüred belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 44 éves budapesti lakost. Az intézkedés során a sofőrrel szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult. A járőrök a férfit további mintavétel céljából előállították a helyi rendőrkapitányságra, és ellene ittas járművezetés miatt büntetőfeljelentést kezdeményeztek.

A fenti eseten túl további hét személlyel szemben intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt. Négy esetben büntetőeljárást indítottak, három sofőrrel szemben pedig közigazgatási bírságot szabtak ki a járőrök a mért értéknek megfelelően.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ürgére vadászott

Összesen 47 csapdát állított fel a ságújfalui férfi Piliny külterületén.

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.