Hírek Veszprém megyéből

2019. 07. 21., v - 06:20
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök négy sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány kilenc főt fogott el, közülük egyet az ellene kiadott körözés alapján. Tizenhárom személyt állítottak elő, valamennyiüket ittas járművezetés miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A járőrök 2019. július 20-án 4 óra 40 perckor Pápa belterületén igazoltattak egy 54 éves debreceni lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Debreceni Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel a korábban rá kiszabott pénzbírságot nem fizette meg. A járőrök a körözött személyt előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ürgére vadászott

Összesen 47 csapdát állított fel a ságújfalui férfi Piliny külterületén.

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.