Hírek Veszprém megyéből

2019. 10. 10., cs - 07:26
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe és három személyt fogott el. Hét embert állítottak elő, köztük négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A járőrök 2019. október 9-re virradó éjszaka Hegymagason, a Szigligeti úton igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő budapesti lakost. A rendőri intézkedés során az 55 éves nővel szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív értékkel zárult, ezért a sofőrt további mintavétel céljából a járőrök előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra. A mért értéknek megfelelően vele szemben közigazgatási bírságot szabtak ki a rendőrök.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bűnügyi őrizetben

A balassagyarmati rendőrök elfogtak egy nőt és egy férfit, akik becskei ingatlanokból nagy értékű takarékjegyet, laptopot és tabletet tulajdonítottak el.

 

Ittasan vezetett

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

3,5 tonna helyett 9 tonna

Az Ártándon megállított külföldi sofőr túlsúlyos járműszerelvénnyel közlekedett. A rendőrök vele szemben szabálysértési eljárást indítottak.