Hírek Veszprém megyéből

2019. 10. 11., p - 07:39
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány két személyt vett őrizetbe, nyolc főt fogott el, közülük egyet az ellene kiadott körözés alapján. Nyolc embert állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

A járőrök 2019. október 10-ére virradó éjszaka Pápa belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 39 éves helyi lakost. Az intézkedés során a férfival szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult, ezért a rendőrök további mintavétel céljából előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, és ellene ittas járművezetés miatt büntetőfeljelentést tettek.

A fenti eseten túl további egy személlyel szemben intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt, vele szemben szintén büntetőeljárást kezdeményeztek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

A tetőn keresztül jutott be

A kisbéri nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki a gyanú szerint egy helyi sörözőből szeszes italokat lopott.