Hírek Veszprém megyéből

2019. 10. 23., sze - 08:53
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány tizenegy embert állított elő, köztük kilencet bűncselekmény elkövetésének gyanújával.

Ajkán közlekedett személygépkocsijával egy 42 éves helyi férfi 2019. október 22-re virradóra oly módon, hogy a járművel többször áttért a másik sávba.

Az intézkedés során a sofőrrel szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult. A rendőrök a férfit előállították az Ajkai Rendőrkapitányságra, és ellene ittas járművezetés miatt büntetőeljárás indult, vezetői engedélyét pedig elvették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Közelebb érve már hallotta a sírást is

Egy két éves kisfiú felügyelet nélkül hagyta el szirmabesenyői otthonát. A rendőrök gyorsan cselekedtek, mert a helyszín közelében található a Kocka-tó.

 

Késsel rabolt

A ráckevei rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a 12 éves fiút.

 

Tetten ért betörő

A rendőrök rövid időn belül elfogtak egy 29 éves férfit, aki egy kókai ingatlanba tört be.